Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zakupionym skinem - ja go widzę, a inni nie.

DoriiSuperPies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widzą go pewnie dlatego, że grasz na serwerze no premium gdzie są one po prostu nie widoczne. Żeby skin było widać na serwerze no premium trzeba wyposażyć go w odpowiednią wtyczkę np. Auto In pozwala widzieć skiny na serwerach no premium.

Opublikowano

Czasami trzeba dłużej czekać żeby się naładował skin, czasem trwa to kilka dni. Różnie to bywało już w MC, ciężko stwierdzić jaka jest teraz przyczyna tego. Ewentualnie sprawdź na różnych serwerach.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

U mnie po zakupie było to samo, tylko że... przez prawie miesiąc, potem zaczęło działać. Załaduj może skin jeszcze raz.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

@OldisPL Jak to gdzie? No na minecraft.net kolego :)

Zauważyłem że niektórzy non-premkowce widzą mój skin, a niektórzy nie więc temat cały czas zostaje do rozwiazania.

@1361622928-U485574.pngKettyCheck widać, widać.

Chodzi mi o to, że mogłeś także z nieznanych źródeł kupić :D.

@topic

Spróbuj wgrać innego skina, jakiegoś popularnego i odczekaj 48H. Jak zadziała to zmień na ten, który chcesz mieć.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja mam taki problema ale z wersjami na 1.8.x nie pokazuje skinu innym graczom a na 1.7.x i niżej pokazuje :P

Opublikowano

Słuchaj. Ci co nie widzą twojego skina (Jeżeli masz Minecraft'a normalnie z Mojanga) to najprawdopodobnie ludzie którzy go nie widzą są to zapewne "Minecraftowcy by Zyczu" lub inne premki. "Minecraftowcy by Zyczu" widzą samych siebie ze skinami, a większość premek nie ;)

Może to być też problem Mojang.Czasami zmiana skina trwa do 2 godzin ;) 

Wkrótce

Opublikowano

Na stronie MINECRAFT masz napisane że 1.7.2 i niżej wolno ładuje skórki (Musisz poczekać gdzies z godzinke) 1.7.5 Szybciej i co wersje coraz szybciej :) musisz poczekać parenascie minut i zrestartować gre (BUG: Gdy kupiłes minecraft i jak wgrasz skórkę to ta osoba która nie widzi skina musi zrestartować gre)! licze LIKE :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam premke i jak gram na serwach non Premium ja nie widzę a inni widza

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...